www.scootmobielaanbod.nl

Scootmobielaanbod.nl is een marktplaats voor nieuwe en gebruikte scootmobielen. U vindt hier een gevarieerd aanbod tweedehands scootmobielen van een gebruikte opvouwbare scootmobiel tot een zeer krachtige en geavanceerde gebruikte scootmobiel.

www.tenuesportief.nl

Tenuesportief verkoopt teamkleding voor diverse sporten zoals voetbal, korfbal, hockey, handbal, volleybal en andere.

Ziekenhuis voor dieren in Oldenzaal

Oldenzaal - Het dierenartsenechtpaar Michiel van Zuijlen en Brigit Voshaar uit Oldenzaal heeft ambitieuze plannen. Als het aan hun ligt komt er in Oldenzaal een dierenziekenhuis.

Cobra meegereden in auto

Een Zuid-Afrikaans echtpaar heeft vanaf het Kruger Nationaal Park 170 kilometer gereden met een zeer giftige slang in hun auto. Dat meldden Zuid-Afrikaanse media woensdag.

Zwaar mishandelde hond gevonden

BORSSELE - De Dierenambulance Bevelanden heeft afgelopen zaterdag een dode hond aangetroffen op het kalootstrandje bij de kerncentrale in Borssele.

Mijn link toevoegen

Wil jij ook mijn banner plaatsen op je site? Kopieer mijn banner dan op jou site en link naar www.kellyleus.nl

www.servicedogs.nl

Stichting Personal Service Dogs is een gespecialiseerd opleidingsinstituut in de provincie Drenthe, waar hulphonden voor motorisch gehandicapten uit heel Nederland opgeleid worden. Per jaar streven wij ernaar om rond de twintig hulphonden over te dragen. Deze honden worden aan de motorisch gehandicapte kosteloos in bruikleen gegeven.

Protectiecheck

Het is niet altijd aan de buitenkant te zien of een dier iets mankeert. Sommige ziekten komen plotseling, onverwacht en zijn eenvoudigweg niet te voorzien. Dat betekent dat een gezondheidscontrole dus niet alles kan opsporen. Maar vaak kan met een tijdige aanpak wel veel narigheid worden voorkómen en dat is nog steeds beter dan genezen. Het is dus raadzaam om de gezondheid van uw huisdier jaarlijks te laten controleren. Tevens kan dan van de gelegenheid gebruik gemaakt worden om de “vaccinatie-op-maat” uit te voeren; het toedienen van alleen die vaccinatie(s) die op dat moment voor het dier van toepassing is / zijn. Want ook hier geldt: vaccineren is beter dan genezen.

www.dierenklinieklemmer.nl

In onze moderne dierenkliniek in Lemmer staan wij u deskundig en klantgericht terzijde bij al uw vragen over de optimale verzorging en het gezond houden van uw huisdier.

www.emea.europa.eu

The European Medicines Agency (EMEA) is a decentralised body of the European Union with headquarters in London. Its main responsibility is the protection and promotion of public and animal health, through the evaluation and supervision of medicines for human and veterinary use.

www.intervet.nl

Intervet Nederland is een dochteronderneming van Intervet International. Wij verzorgen de verkoop, distributie en ondersteuning van Intervet’s producten in haar thuismarkt Nederland. Wij streven er voortdurend naar onze producten te ondersteunen met de beste service en het beste advies, toegespitst op de behoeften van onze klanten.

www.cbg-meb.nl

Het CBG beoordeelt en bewaakt de werkzaamheid, risico's en kwaliteit van geneesmiddelen voor mens en dier. Ook beoordeelt het CBG de veiligheid van nieuwe voedingsmiddelen voor de mens.

Grote kans eigen kudde

OldenzaalL - De kans dat Oldenzaal een eigen schaapskudde krijgt wordt steeds groter. Schaapherder Mieke Boode werkt aan een plan om haar kudde Drentse heideschapen definitief onder te brengen in een schaapskooi op het Erve Huiskes nabij parkeerplaats P5 achterin Het Hulsbeek.

Honden dood na eten kerstbonbons

Hengelo – In Hengelo zijn twee honden overleden na het eten van kerstbonbons. De lekkernijen lagen bij de hondeneigenaar op een salontafel en is zijn een onbewaakt ogenblik door de honden opgepeuzeld. „Vooral pure chocola is voor honden zeer giftig. Het bevat theobromine en dat verlamt bij honden de hartspieren”, aldus dierenarts Ferd Dankers van Dierenkliniek Hengelo.

Halve reep kan al dodelijk zijn

Hengelo - Maar wat volgens dierenarts Dankers veel dierenliefhebbers niet weten is dat een kleine hoeveelheid dodelijke gevolgen kan hebben. Hij waarschuwt om chocolade niet onbeheerd op tafel te zetten. Gedurende de kerstdagen staan de kersttafels vol en liggen de bonbons en kransjes voor het grijpen, ook voor de hond. Dankers luidt de noodklok na het overlijden van twee honden in het afgelopen weekeinde.

Texel wil naar eiland Texel

Amsterdam - Al twee jaar wacht hond Texel in Dierenopvang Amsterdam op een baasje. Maar ja, een grote hond met veel energie heeft ruimte nodig en dat hebben niet veel mensen in de stad. Daarom zijn de Amsterdamse verzorgers van de zesjarige Texel een zoekactie begonnen voor een baasje op Texel.

Vuurwerk CD voor honden

Een paar knallen, wat lichtflitsen en vervolgens ligt de hond jankend onder de bank in de woonkamer. Voor veel eigenaren van huisdieren komt er een moeilijke periode aan.

Man had 1700 parkieten

Een 60-jarige man heeft in een tweekamerwoning in Berlijn 1700 parkieten gehouden. Dit bleek woensdag toen de autoriteiten al zo'n 1300 vogels uit de woning hadden gehaald en er nog zo'n vierhonderd over waren.

Nieuw Nijlpaardje

Een naam heeft ze nog niet, maar het onlangs in Berlijn geboren nijlpaardje heeft het al prima naar haar zin met moeder Kathi. Het nijlpaardje kwam 29 november ter wereld in de Berlin Zoo en was vandaag voor het eerst te zien.

Hond mishandeld met hooivork

In het Gelderse dorp Randwijk is een hond ernstig toegetakeld. Het dier is door een onbekende met een hooivork verscheidene keren gestoken.

Hond schiet jager neer

Amsterdam - Tijdens een middagje eendenjagen in het Amerikaanse Portland is de 23-jarige Matthew Marcum gewond geraakt toen hij werd beschoten. De schutter bleek een labrador genaamd Drake.

Chinese student knuffelt panda

Guilin - Een Chinese student is het hok van een panda ingekropen, om het dier te knuffelen. Panda Yangyang, die in een dierentuin in de autonome regio Guanxi Zhuang woont, schrok van de 20-jarige man en verwondde hem. Dat maakten de verzorgers zaterdag bekend, schrijft staatspersbureau Xinhua zaterdag.

Eerste Nederlandse miereneter geboren

In Artis is een grote miereneter geboren. Volgens de dierentuin, vrijdag, is het de eerste keer dat er een jong van zo'n dier op Nederlandse bodem ter wereld komt. Moeder en jong maken het goed.

Lelijkste hond ter wereld overleden

SONOMA/WASHINGTON - Gus, de lelijkste hond ter wereld, is in de Amerikaanse staat Florida aan kanker overleden. Gus, een hond met één oog en drie poten, was in juni in het Californische Sonoma gekozen tot lelijkste hond ter wereld. Een van zijn poten was geamputeerd wegens kanker. Hij verloor een oog tijdens een gevecht met een kater.

Beslag op 10.000 schildpadeieren

De Maleisische politie heeft 10.000 schildpadeieren in beslag genomen, die waren bestemd voor de verkoop op het eiland Borneo. Een politiewoordvoerder heeft dat dinsdag gezegd.

Geit gedood bij ernstige mishandeling

Oldenzaal - Een geit van kinderboerderij De Höfte in Oldenzaal is in de nacht van maandag op dinsdag dusdanig mishandeld, dat hij is overleden. De politie zoekt getuigen om dit voorval op te kunnen lossen.

www.hippehond.nl

De grootste speciaalzaak in hondenkleding van Nederland

Vrienden steunen noodkreet Höfte

Oldenzaal - Teleurstelling en onbegrip overheersen. De bestuursleden van de Stichting Vrienden van Natuur- en Milieu Educatief Centrum De Höfte snappen naar eigen zeggen 'helemaal niks' meer van de gemeente.

Dierenambulance zoekt vrijwilligers

Oldenzaal - Dierenbescherming Oost-Twente is op zoek naar vrijwilligers die als ambulancemedewerker ingezet willen worden.

Echte waakhond

Lelystad - Wat een waakhond! De driejarige Bailey, een West Highland white terriër, op de arm van haar baasje Martine Spaans, heeft wel een kluif verdiend. Met haar waakse gedrag voorkwam ze afgelopen weekeinde een inbraak bij de buren in de Lelystadse wijk Zwarte Water.

Hond houdt van blingbling

Een hond uit Hensbroek liet afgelopen weekend blijken een voorliefde te hebben voor sieraden. De eenjarige bastaard deed zijn baasje versteld staan toen hij uit de bosjes opdook met een zak vol juwelen in zijn bek.

Buschauffeur rijdt circusolifant dood

Mexico Stad - Een buschauffeur in Mexico heeft een ontsnapte circusolifant aangereden, waardoor zowel de chauffeur als het slurfdier omkwamen. De 40-jarige olifant Hilda wist maandagavond tijdens het voederen te ontkomen, berichtten Mexicaanse media dinsdag. De bus maakte een einde aan de ontsnapping en aan het leven van het dier. Enkele passagiers van de bus raakten gewond.

2008 Slimme hond

Deze hond heeft het gehad met zijn onderkomen. De kennel waarin hij verblijft komt hem kennelijk z'n strot uit. Inventief als hij is zoekt hij een uitweg. Slim beestje.

Vermiste kat terug na negen jaar

Een Brits echtpaar is na negen jaar herenigd met zijn vermiste kat. Dixie, een rode kat van vijftien jaar oud, verdween in 1999. Haar eigenaren dachten dat ze door een auto was overreden, meldde dierenbeschermingsorganisatie Rspca woensdag.

Bijzondere Rondtrekkend gezelschap

Bijzondere Rondtrekkend gezelschap bivakkeert bij Pé Langen. Wildervank - Woensdag aan het eind van de middag gaf een rondtrekkend echtpaar met drie ezels en drie honden wel heel veel bekijks in Wildervank. Ze hadden even een stop gemaakt bij de supermarkt. Op hun trektocht naar Borgercompagnie, om daar de nacht door te brengen, troffen ze Pé Langen, die inmiddels weer in Wildervank is komen wonen. Hij bood het rondtrekkend gezelschap bivakeer mogelijkheid in de tuin.

Reserveband redt kat

Een kat heeft een 2,5 uur durende autorit overleefd door zich vast te kampen aan de reserveband onder de wagen.

Paard neemt wraak

Maar al te vaak bereiken ons nare berichten over mishandelde dieren. Gelukkig zijn er ook dieren die zich weten te verweren. Deze etterbak komt voorlopig niet meer in de buurt van paarden.

Wolf verkiest vis boven vlees

Wolven eten vooral vlees, maar als ze de gelegenheid hebben, prefereren ze een visje. Dat hebben onderzoekers van de universiteit van Victoria in Canada vastgesteld.

Is de hond ongelukkig? Geef hem dan

De farmaceutische industrie heeft een nieuwe, veelbelovende groeimarkt ontdekt: het onaangepaste huisdier. Psychofarmaca voor de hond die te veel blaft en voor de kat die te veel krabt. De farmaceutische industrie ziet er brood in. Véél brood. De komende jaren zullen verschillende nieuwe psychofarmaca voor huisdieren worden gelanceerd, en er zal ook voor het eerst gericht reclame voor worden gemaakt.

www.virbac.nl

Virbac is een internationaal georiënteerde farmaceutische onderneming die zich toelegt op het ontwikkelen, produceren en vermarkten van innovatieve diergeneesmiddelen en veterinaire gezondheidsproducten, voor zowel gezelschapsdieren, zoals honden, katten en paarden, als landbouwhuisdieren.

Siamese tweeling

De komkommertijd was ooit de hoogtijperiode in de krant voor tranentrekkers over aan elkaar vergroeide broers en zussen.

Gratis advies van Martin Gaus

Almelo - Tv-presentator en hondenkenner Martin Gaus beantwoordde gisteren vragen van klanten in de net geopende dierenspeciaalzaak van Jan de Roo aan het Vincent van Goghplein.

Honden fokken draait vooral om geld

De hondenfokkerij in Nederland is een regelrecht drama waarbij het in belangrijke mate gaat om de eer en de centen en niet om de gezondheid van de honden. Dat is de conclusie van Genetic Counseling Services (GCS), een expertisecentrum voor het fokken en houden van gezelschapsdieren naar aanleiding van een Brits onderzoek van de BBC over misstanden in de hondenfokkerij.

Huisdieren moeten Sonja-Bakkeren

Nederlandse honden en katten zijn te dik. Tussendoortjes De Nederlandse honden en katten moeten aan de lijn. Door de vele snacks die zij krijgen, heeft de helft van deze populaire huisdieren overgewicht.

Hond uitlaten? Baasje, denk aan schep

Enschede - Het regende twee maanden geleden ingezonden brieven op de redactie. Tegelijkertijd werd de gemeente overspoeld met boze telefoontjes. Reden: de gemeente kondigde aan hondenbezitters, die hun hond in het openbaar groen laten poepen zonder de uitwerpselen op te ruimen, harder aan te pakken. Ze moesten zichtbaar een schepje bij zich dragen. Die verplichting is nu geschrapt. In plaats daarvan heet het nu dat de bezitter 'een deugdelijk hulpmiddel' bij zich moet hebben voor het 'verwijderen van de uitwerpselen.

Denekamper vindt vastgebonden hondje

Denekamp/Oldenzaal - Een inwoner uit Denekamp trof maandagavond in een bos bij het kanaal Almelo-Nordhorn een hondje aan, vastgebonden aan een boom.

Is de hond blij, dan is 't baasje

Langeveen - In Langeveen vonden Debbie Pigge en haar echtgenoot Martin tien jaar geleden dé plek om hondenpension De Weiteman te vestigen. En rond die tiende verjaardag hebben ze de nodige plannen om hun bedrijf ter plaatse nog stevig te laten wortelen.

Ongewenst agressieve honden

Enschede - Alle honden, van grote beesten tot kleine keffertjes, die zich ,,ongewenst agressief'' gedragen in de openbare ruimten kunnen vanaf volgend jaar in beslag worden genomen.

Alle agressieve honden aanpakken?

Landbouwminister Verburg wil alle honden groot of klein aanpakken als ze ongewenst agressief gedrag vertonen.

Drukte asiel door internetaankopen

Almelo - Het is zomer en daarom extra druk bij Dierenopvang 't Noordbroek. Zo'n 160 katten en kittens verblijven in het asiel, terwijl er maar ruimte is voor zestig katten. In het washok, de dokterskamer, overal zitten ze. "Met de katten is het dit jaar extremer dan met honden.

Kleinste slang ter wereld

De kleinste slang ter wereld is zo dun als spaghetti. De nieuwe soort, die officieel Leptotyphlops carlae is genoemd, meet circa 10 centimeter en is kleiner dan alle tot dusver bekende 3100 slangensoorten. Dat berichtte het wetenschappelijke tijdschrift Zootaxa zondag.

200.000e bezoeker

Nordhorn – Het gaat nog steeds crescendo met de dierentuin in Nordhorn. Dezer dagen werd de 200.000e bezoeker verwelkomd. Het is in het 50-jarig bestaan van de dierentuin nog niet eerder voorgekomen dat dit aantal al zo vroeg in het seizoen werd bereikt. "Er staan dus nieuwe bezoekerrecords aan te komen", zegt een blije directeur Thomas Berling. Vorig jaar brachten in totaal 297.000 mensen een bezoek aan het dierenpark. Ruim de helft daarvan komt uit Nederland.

Zusje voor beroemde zeehond Hannes

Nordhorn - Bezoekers van het Tierpark in Nordhorn kunnen er niet omheen. De vrouwelijke zeehond Didi heeft voor de vierde keer een jong gekregen. De nieuwe bewoonster van de dierentuin heeft de naam Janna gekregen. Moeder Didi en dochter Janna maken het uitstekend.

Zo vrij als een vogel

Werner Fahrenholz (55) en Marianne Løvlie (47) en hun drie honden en de ezels Desiré, Katarina en Tequila zwerven al 27 jaar door Europa. ...

Vier weken langer last van wespen

Wageningen - Nederland zal dit jaar ongeveer vier weken langer last hebben van wespen dan normaal. Dat komt door de zeer zachte januari- en februarimaand.

Agressieve hond in beslag genomen

Hengelo (ov)- De hond van een 25-jarige vrouw uit Hengelo werd woensdag 23 juli in beslag genomen. De hond heeft een andere hond van een 22-jarige vrouw uit Hengelo gebeten.

Nooit meer uw poes kwijt met WPCat

Uiteraard zorgt u goed voor uw poes. U koestert uw huisdier en geeft het de zorg die het toekomt. Uw poes beschikt helaas ook over de vervelende eigenschap om er op trekken. Vaak is er dan niets aan de hand, maar soms blijft uw gezelschapsdier wel erg lang weg en zou u uw kleine viervoeter is. Gelukkig is er nu een systeem waarmee u uw huisdier op een eenvoudige manier kunt traceren.

www.redduke.org

Dit is de site van Geert & Ria. De gelegenheid om u kennis te laten maken met onze hobby: honden. Wat specifieker: de American Staffordshire Terrier! We hebben al ruim 30 jaar honden, waarvan de la...

www.trovet.nl

Website voor speciaal voerders voor honden en katten die op één of andere manier allergisch zijn. (Aanbevolen door dierenartsen)

Site update

Vandaag nieuwe banners geplaatst. Diegene die mijn site willen linken kunnen eenvoudig mijn banner kopieëren.

Site update

Het is zo ver, de eerste foto's zijn toegevoegd op de site.

Het begin is gemaakt

De eerste letters en foto's zijn geplaatst en er wordt nu gewerkt aan het design van de site.

Ddomeinnaam aangevraagd

Vandaag de domeinnaam www.kellyleus aangevraagd.

Site update

Vandaag weer meerdere hoofdstukken geplaatst en stukjes vertaalt.

Site overzicht

Totaal overzicht van deze website